Okazja cenowa! http://www.elektronik-brzeziny.pl/484-thickbox_default/stanowisko-sprzedazy-drukarka-fiskalna-czytnik-i-program-magazynowy.jpg View full size

Stanowisko sprzedaży- drukarka fiskalna, czytnik i program magazynowy PC Market 7

ID produktu: STAN-DRUK-PCM7

Promocyjna cena stanowiska sprzedaży z opcją wystawiania faktur VAT oraz realizujące sprzedaż detaliczną za pomocą drukarki fiskalnej z czytnikiem kodów kreskowych. Oprogramowanie z obsługą pełnego magazynu do zarządzania całą placówką handlową.  Zestaw bez komputera

More details

quantity up quantity down

Cena brutto: 3 805,62 zł 4 477,20 zł -15%

Przykładowy zestaw stanowiska magazynowego do wystawiania faktur VAT oraz realizujacego sprzedaz detaliczną za pomocą drukarki  fiskalnej i czytnika kodów kreskowych.

Skład zestawu:

- drukarka fiskalna Bono E
- czytnik kodów kreskowych Voyager 1250g
- program PC Market 7 wersja sprzedaż z drukarka fiskalna
- opcjonalnie za dopłatą waga elektroniczna połączona z kasą fiskalną
- opcjonalnie za dopłatą szuflada
- opcjonalnie za dopłatą koputer/laptop

Cena urządzeń bez promocji wchodzących w skład zestawu

Drukarka fiskalna Novitus Bono E

2490,-

3062,70złł

Czytnik kodów kreskowych Voyager 1250g

300,-

369,00zł

Oprogramowanie zarzadzające PC Market 7

850,-

1045,50zł

Szuflada  - opcja

od 200,-

Waga elektroniczna  z podłączeniem do kasy - opcja

od 500,-

Możliwość dowolnych konfiguracji zestawów z uwzględnieniem rabatów - prosimy o kontakt tel 601 291-371 lub mail: biuro@elektronik-brzeziny.pl

W zestawie nowoczesna drukarka fiskalna Novitus Bono E  z elektroniczną kopią paragonu dedykowana do małych i średnich punktów handlowych, gdzie sprzedaż prowadzona jest z programu komputerowego a drukarka będzie fiskalnym uzupełnieniem tego stanowiska. PC-Market 7 dla Windows jest programem przeznaczonym do zarządzania sklepem, supermarketem, hurtownią  Program jest przejrzysty i prosty w obsłudze, w intuicyjny sposób pozwala zarządzać asortymentem towarowym oraz wykazem kontrahentów. Posiada bardzo bogaty moduł analiz i raportów. Współpracuje z większością dostępnych na rynku kas, drukarek fiskalnych, a także wszelkiego rodzaju sprzętu jaki można spotkać w placówkach handlowych (wagi etykietujące, weryfikatory cen, kolektory danych, drukarki). PC-Market 7 to połączenie nowoczesnej technologii oraz kilkunastu lat doświadczenia i ciągłego doskonalenia produktu zgodnie z potrzebami właścicieli sklepów.

Przypominamy, że od 1 października 2013 istnieje obowiązek stosowania przepisów z rozporządzenia z dnia 14 marca 2013 roku w sprawie kas rejestrujących dotyczących stosowania jednoznacznej nazwy na paragonie fiskalnym. Poniżej przykład z wyjaśnienia:

"Sposób „jednoznacznego” identyfikowania towarów i usług jest  ściśle związany z asortymentem towarów i usług, jakie podatnik oferuje. Jeżeli przykładowo podatnik dokonuje sprzedaży 5 odmian jabłek i wszystkie są w jednakowej cenie, podatnik może, co do zasady, zaprogramować w kasie nazwę np. „jabłka”. Jeżeli jednak podatnik sprzedaje np. pomidory i pomidory na gałązce, przy czym oba towary mają różną cenę za kilogram, powinien, co do zasady, oddzielnie je identyfikować,..."

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Napisz swoją recenzję

Napisz swoją recenzję

11 Inne produkty w tej samej kategorii: